2013. december 5., csütörtök

társasjáték

Nemrégiben előkerült a jó öreg Gazdálkodj okosan! társasjáték, és nagy társasparti-murit csaptunk.
M nehezen viseli, ha nem nyer, sőt, ha már egyáltalán csak nem áll nyerésre, azt is. Ebben a játékban pedig nem a győzelemre helyeztük a hangsúlyt, sokkal inkább az élményre - a nagylelkű bankos jóvoltából mindenki rendkívül kedvező áron, és így irtó hamar lakáshoz juthatott, és lelkesen gyűjtöttük a lakberendezési tárgyakat. Közben a figurákkal néha meg is látogattuk egymást a lakásokban. Az összegyűjtött pénzt a lakberendezés szempontjából tartottuk fontosnak, de nem versenyeztettük egymással az anyagi helyzetünket. Nagy nevetéseket és igazi élményt adott a játék.

Ezen felbuzdulva elkezdtem kutakodni olyan társasjátékok után, amik nem a versengésről szólnak, és nem is az egyéni győzelem a cél, sokkal inkább az együttműködés.
És találtam EZT a szuper oldalt, csudajónak ígérkező játékokkal. Úgyhogy Karácsonyra már meg is van egy ajándékötlet, kooperatív játékot ide nekünk!

(Amúgy meg, Mikicsomag belopva a csizmákba, tiszta stressz volt, forgolódtak, S fel is ébredt, alig bírtam lebeszélni, h megnézze a csizmáját. Hiába, nehéz a Mikulás élete... Jóccaka!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése