2014. január 28., kedd

ő-rü-let

Nemsokára megérkezik a hármas számú pereputty a családba, és még addig annyi minden van, amit meg kéne csinálnom...

Rendszerezek, pakolászok, tervezgetek.
Elsős anyagok mappába. Amin már túl vagyunk - feladatlapok, ficni-fecnik -, azt vagy kidobni (tüzelőnek jó, ami már a fejben van, azt elég ott őrizni, papíron minek), vagy ha mégis olyan, felcímkézve eltenni a későbbiekre.
Megtervezni, előkészíteni előre, év végéig a teendőket, hogy ha Apa átveszi a tanulást, a keze alatt legyen minden, segítségképp, és persze hogy én átlássam a haladást. Mivel Apával a tanulás délutánra koncentrálódik majd, amikor már tuti mindenki itthon van, S-nek is össze szeretnék készíteni feladatokat, neki valót, ami kellőképp leköti, kihívást jelent, de nem is túl nehéz.

Na és persze átnézni B ruhácskáit, cuccait, mi van, mi nincs, mosni, helyet készíteni... és felfogni, h jön egy csöpp ember ismét.

Én azt mondom,
ez
ő-rü-let!

9 megjegyzés:

  1. Együttérzek :) Én jövő péntekre vagyok kiírva és hasonló őrület van a fejemben. Ráadásként mi még holnap vizsgázunk...

    VálaszTörlés
  2. Tényleg? Azta!! Hát kitartás, gondolok Rátok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kitalalok.blogspot.hu -n követheted az eseményeket, itt írok a gyerekeimről. Az otthontanulásról még nem merek nyilvánosan írni, hisz kezdő kispiskóta vagyok, úgyhogy az egy zárt blog, de ha gondolod, küldök meghívót... saját felelősségre :)

      Törlés
    2. Köszi!! És a meghívónak is nagyon örülnék!
      miutunk_kukac_gmail.com

      Törlés
  3. Hű, de csinos kismama vagy! Én még csak a másodikat várom, és épp túl vagyok a felén, de közel ekkora hasam van... Sok erőt, kitartást a következő hónapokhoz!

    VálaszTörlés
  4. Érdekes, h hamar meglátszott, és rohamosan nőtt a hasam, de egy ideje belassított. Azt hittem pedig, h orbitális méretű leszek a végére. :D
    Hát gratulálok Neked is, milyen sokan vagyunk itt pocakosak! :)

    VálaszTörlés
  5. Várj csak, most rakom össze, Detti, mi facebook-on ismerjük egymást, ugye?

    VálaszTörlés