Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

B

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2016. március 16., szerda

vasalós

Kaptunk ajándékba vasalós gyöngyöt, hálás vagyok érte, két napon keresztül semmi mást nem csináltak, de tényleg. Még az evést is hanyagolták (volna).


M poháralátéteket, szivecskéket gyártott tök jó mintákkal, aztán focistákat. S pedig szabadon ezt-azt. Egy cicát is B-nek, amit ő boldogan hurcolt magával mindenhova, Apának büszkén mutotgatta, amikor hazaért: Ci-ca, ci-ca! Csak sajnos hamar letört a feje...
A vasalás tapasztalata: érdemes mindkét oldalát levasalni. Akkor nem hajlik fel. Poháralátétnél különösen hasznos, ha tényleg lapos. És csökken az eltörés esélye is. Amúgy meg a 9 és fél éves is tud vasalni, okosan, ügyesen. (Eddig nem volt ilyen jellegű tapasztalata, merthogy én nem vasalok.)
A legtöbb alkotásnak a hátuljára mágnest ragasztott, és mennek a már hűtőmágneskonmarin átesett, tehát majdnemüres hűtőszekrényre. Dekoratíven megtartják a havi és heti naptárunkat, amit oda szoktam kitenni, h mindenki lássa, mire számítson az elkövetkező időszakban.

B is részt vett, ahogy általában mindenben. Talált egy mini lego kardot, és arra fűzte fel a mini gyöngyöket. Én sem tudtam volna jobbat kitalálni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése