Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

B

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

2017. november 6., hétfő

hasítunk! vagynem

Egy kis beszámoló, hóvégi számvetés.
Nagy hullámvasutazás volt ez a hónap, és nincsenek illúzióim a következők felől sem... Az építkezés leállt, ilyen-olyan okokból, de várunk. Remélhetőleg heteken belül megoldódnak a dolgok, de ez egy folyamatos nyomasztódás. Utána sem lesz minden egy csapásra könnyű, tudom én - sőt! Minden szempontból új kezdet, ami kaland a javából...
A munka terén: ovifotózások úgy tűnt alakulnak, sok (amennyi jelen élethelyzetben belefért) energiát öltem a népszerűsítésbe, ovik elérésébe. Leveleztem is többel, még időpontokat is fixáltunk, aztán szép lassan minden lehetőség bezárult. Még várok egyre, de most kicsit jegelem a témát.
Ráfeküdtem hát a másik szívemcsücske projektre, a dokumentarista családfotózásra. Újjászültem a face oldalt, mellettem férj építgeti a közös vállakozás weboldalát - inspiráló, már amikor nem vagyunk éppen full reménytelenek mindketten...
És bekerültem egy dokus családfotós csoportba, ami sok mindent elindított bennem. Van mögöttem egy nem 100%-osan sikeres munka, éppen vonogatom le a tanulságait - összeomlást ügyesen kerülgetve.


Az egyik tanulság számomra:
Türelem. Kitartó munka. Nem vagyok ebben jó. Szeretek lendületből menni, és ugyanilyen vehemens eredményt is várok. Ha nincs, ellankadok. De le kell kicsit higgadnom, és a folyamatra nézni. Igazából most - 4 hónapos ka mellett - még bőven a készülés időszakát élhetem. Arra is ráébredtem, mennyi tanulnivalóm van még. Fotózás terén is, azon belül a dokumentarista helyzetet is jól kezelni, mint olyat. Marketing terén pláne. Úgyhogy, kedves én, keep calm and learn!
Kitűztem magamnak a 365 napos fotós kihívást a következő évre. Kitartás tanulására is jó lesz.

1 megjegyzés:

  1. Hja, aki 5-10 éve ismert engem, ugyanilyennek látott. Nagy vehemencia, viszont a gyors siker elmaradásakor kifúj, resetel. Csak biztatni tudlak: kinőhető. Munka (magadon), agyalás, uj és uj strategiák, hogy kikuszöböld a gyengéidet.Menni fog! Csecsemő mellett a legeslegjobb ilyennel foglalkozni :)

    VálaszTörlés