2015. január 2., péntek

káosz kontra rend

Új év, új kezdet. Igaz?

Pont megfelelő időzítéssel találtam rá erre a könyvre: Rend a lelke mindennek. 

A folytatást elolvashatod ITT és ITT.

6 megjegyzés:

  1. Timi, ha megy a rendrakás, rend megtartás, add kölcsön a könyvet!:-) Tényleg jó lenne egy letisztult, rendezett lakás, de annyi a cucc!És nálunk a gyerekek is gyüjtögetők, azaz ha hagyom őket, akkor ellep minket a kavics, műanyag palack, papírdoboz stb. kincsek. És akkor a saját dolgaimmal még nem is foglalkoztam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj sikersztorimnak lennie, különben eret vágok. :) Amúgy ismerem, nálunk három doboz van tele "kincsekkel"Őrület, mi minden elképzelhetetlen cucc. De tegnap M rendet vágott az íróasztalán, mert kapott egy lámpát, amit mondtam, h csak úgy használhat, ha nem egy dzsungel az asztala. És hozta a dolgokat: "Anya, ezt nem szereti a lelkem, dobjuk ki." :D

      Törlés
    2. Ezt elmondom Gergőnek is! Ő mindenhez ragaszkodik, néha rosszabb, mint én! A lányok, na azok még gerinél is túltesznek. nagyon határozottnak kell lennem, mit hozhatunk be a lakásba és mt nem. Mert ami bekerül...:-) Józsi az egyetlen, aki tud szelektálni, ő viszont mindent kidobna, mondván nem az övé, neki nem sokat számít. Na, de ha lesz erőm, nekiállok, és hajrááááá!

      Törlés
  2. Tyuuuuu. Jol hangzik. :-) Felteszem a "Konyvek amiket kineztem magamnak" listamra. :-)
    De ha mar rendrol van szo, elsejen azzal kezdtuk az uj evet h kipucoltuk a lakast. Ablak torles, szekreny tetejenek lemosasa, ruhak rendezese, az osszes szennyes kimosasa-ures a kosar, matracok kiporszivozasa-szelloztetese... Mindeeeeen. Olyan klassz erzes volt tegnap este mire befejeztuk h ihaj. :-)
    Irsz majd meg a konyvrol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, nagyon jól hangzik!!! Én abban bízom, h ha majd szép, átlátható rend lesz (ááámen, áááámen), akkor a takarítás is könnyebben megy majd.
      Igen, tervezem, h írok, ahogy olvasom tovább!

      Törlés
  3. Ez nagyon tetszik, ez a szeretem-válogatás :)
    A lakasfelújítás kapcsán nálunk sincs menekvés, szortírozunk, takarítunk, helyet csinálunk, rendszerezünk, és abban bízunk, hogy utána mindenkinek könnyebb lesz....

    VálaszTörlés