2016. január 2., szombat

új év - új kalandok

Itt szuszókál mellettem B az ágyban, a többiek elmentek falat mászni M karácsonyi ajándékkuponjával, amit Apától kapott. Fő a krumpli a konyhában, romantikusan duruzsol a páraelszívó, és a kályha kellemes meleget áraszt. Mögöttünk egy könnyed szilveszter, eljött egy kedves barátunk, aki majdnem a kapcsolatunkkal egyidős "családtag", és ha fel kéne sorolnom a barátaimat, benne lenne a top 5-ben. Az év utolsó előtti napját együtt töltöttük, geoládakereséssel, ünnepi zabálással, ilyesmi jókkal. Ismét végigemlékeztük az elmúló évet, kihúzkodtuk a befőttes üvegből a cetlikre összeírt sok szépet és jót, ami 2015. során ért minket, történt velünk. Gazdag, hálás 12 hónap. Aztán 31-én este a gyerekeket átvittük A.mamához, és bevetettük magunkat a szilveszteri éjszakába. Kivilágított város, utcán andalgó, vagy dorbézoló, viccesparókás, flitteres kalapos emberek, kürtőskalács és forralt bor, meg bóvliságok kirakodóvására, Rick Astleyvel és az Abbával. Ami szerintem hangulatos, a fiúk szerint ócska, de mind élveztük. Viszont rettenet hideg vot, így aztán beültünk a Szatyorba, ott köszöntött ránk az ÚjÉv - finom koktélok és borok társaságában. Még sosem töltöttem kávézóban a szilveszter éjszakát, most már ez is pipa. Éjfélkor himnusz, koccintás, ölelkezés, ahogy azt kell.
És egy izgatott várakozás, ami ezt az évet indítja. Nagy tervek, nagy változások - és óriási hála a Minden Titkok Tudójának szerető gondoskodása miatt, amivel egyengeti az utat.

Legyen Istenközeli évetek, hozzon kalandokat, gazdagítsa a lelketeket, és vigyen az egyre teljesebb szeretet és szabadság felé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése